klik voor meer

Boek

'Nel van kop-tot-kont chef'

Gulle Waard Oranje Menu

Het boek is verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 29,99 en is

in elke (online) boekhandel te koop

Wil je een door

Nel 'bekladderd' 

exemplaar inclusief

een kleine verrassing thuisgestuurd krijgen?
Stuur dan een mail

met het bezorgadres erin naar 

post@gullewaard.nl.

De prijs wordt dan
€ 34,-

 

 

 

We zijn gesloten

Op 26 december 2016 hebben we 25 jaar Gulle Waard afgesloten.

Woorden te kort om iedereen te bedanken voor alles, voor alle bezoeken, voor alle betrokken- en hartelijkheid, de goede gesprekken en de steun in onze '0% waste, 100% taste' en 'van kop tot kont' missie. We hebben het enorm gewaardeerd.

We zijn druk doende met de verkoop van De Gulle Waard en het zoeken naar een nieuwe locatie van waaruit Nel haar missie gaat voortzetten. Tot die tijd blijft ons pand in Winterswijk de uitvalsbasis voor de gastlessen en demo's die Nel gaat geven, voor workshops en themamaaltijden. Nel heeft straks ook weer tijd voor het maken van haar GiesZ-producten. Over dit alles houden we je in volgende nieuwsbrieven op de hoogte.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op http://eepurl.com/qNMPz

We zijn voorlopig nog bereikbaar op het Gulle Waard nummer 0543 513133 of per mail post@gullewaard.nl


Afgelopen maanden hebben velen voor het laatst bij ons gegeten, de belangstelling was enorm. Door problemen in de personele bezetting moest Nel op haar post in de keuken blijven en heeft ze niet van iedereen persoonlijk afscheid kunnen nemen. Dat is heel spijtig, maar dat gaan we goedmaken met een kleine serie themadiners en -lunches in januari, zie in deze laatste nieuwsbrief met een Gulle Waard-jasje en onder agenda op deze webstek.
Ondertussen is Nel natuurlijk te volgen via Twitter en Facebook, waar we langzaam bezig zijn om ´De Gulle Waard´ te veranderen in ´Nel Schellekens´.

------

In het 25-jarig bestaan van de Gulle Waard heeft chef-eigenaar Nel Schellekens haar naam gevestigd als kop tot kont chef en pit tot schil chef met als uitgangspunt 0% waste & 100% taste. Zij gebruikt daarbij liefst producten uit de Achterhoek. Na de sluiting van De Gulle Waard gaat Nel in volle galop verder met haar missie. Zij geeft haar kennis graag door, onder meer via:

* demo's en lezingen voor koks en consumenten

* (gast)lessen aan horecaopleidingen

* workshops voor consumenten en koks

* themadiners in de voormalige Gulle Waard of op locatie.

Voor meer info over demo's, lezingen, gastlessen etc. mail naar post@gullewaard.nl.

 

----------------------------------------------

Het persbericht met aankondiging van stoppen Gasterij de Gulle Waard:

Gulle Waard sluit eind december 2016

Nel Schellekens gaat in volle galop verder

Klik hier voor het hele persbericht zoals is gepubliceerd 10 januari 2016

________________________________________________________________________

Gasterij de Gulle Waard

Verscholen onder eeuwenoude, grote ruisende bomen, pal aan de verrassende

Slingebeek, net buiten het centrum, aan de rand van de buurtschap Woold, met het bos als kleurig decor. Pal aan de deur 2 voormalige vakwerk watermolens, een stuw en de waterkolk. Achter de beek een prachtig natuurgebied, het Buskersbos. 3 Landgoederen als buren: de Plekenpol, den Schooten en het Vriezenhuus.

GiesZ

Geduld is een schone Zaak, afgekort GiesZ!!

Alles heeft zijn tijd nodig......tijd van groeien, tijd van rijpen, tijd van bereiden  én .... tijd om ervan te genieten!

Een kookstijl die wat meer geduld vraagt. GiesZ is een uniek kookconcept !

GiesZ heeft een webwinkel zie www.giesz.nl     Ook te volgen op twitter.com/giesznl