klik voor meer

Boek

'Nel van kop-tot-kont chef'

Gulle Waard Oranje Menu

Het boek is verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 34,-- en is

in elke (online) boekhandel te koop

Wil je een door

Nel 'bekladderd' 

exemplaar inclusief

een kleine verrassing thuisgestuurd krijgen?
Stuur dan een mail

met het bezorgadres erin naar 

info@nelschellekens.nl.

De prijs wordt dan
€ 38,50

 

 

 

 

Van Gulle Waard naar Nel Schellekens

Eind 2016 hebben we na 25 jaar de Gulle Waard gesloten.

Woorden te kort om iedereen te bedanken voor alles, voor alle bezoeken, voor alle betrokken- en hartelijkheid, de goede gesprekken en de steun in onze '0% waste, 100% taste' en 'van kop tot kont' missie. Henk en ik hebben het enorm gewaardeerd.

klik hier voor site    nelschellekens.nl

 



Totdat de nieuwe uitbater het pand overneemt blijft de Mr. ten Houtenlaan 4 de uitvalsbasis voor themamaaltijden, workshops, gastlessen, de productie en verkoop van GiesZ-producten en al het andere wat op de planning staat.

Op zaterdagen 18.30 uur en op zondagen om 13.00 uur kook ik voor max. ca. 14 gasten “Nels tafel”; zie hieronder.

De vrijdagen zijn gereserveerd voor workshops.

Daarnaast  zijn er voor kleine gezelschappen ook op andere dagen mogelijkheden. Denk daarbij aan een lunch, brunch, diner of een feestje. Op locatie koken is bespreekbaar.

Over dit en ander nieuws houden we je in nieuwsbrieven op de hoogte.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op http://eepurl.com/qNMPz

Uiteraard ben ik ook te volgen via Twitter , Facebook en Instagram

Info / reserveringen: tel 0543 513133 of per mail info@nelschellekens.nl

_______________________________________________________________________

Nels tafel

Op zaterdag en zondag is Nel heftig aan de kook

- in haar eentje - voor haar 'Chefs table' menu

speciaal voor een beperkt aantal gasten die gereserveerd hebben. Heel gezellig, heel lekker, heel erg de keuken van Nel. Het is een heel uitgebreid, zeer gevarieerd, veel te proeven menu.

Elke gang wordt door Nel toegelicht en Henk zorgt voor een lekker glas wijn. Je schrijft individueel in, er zijn aparte tafeltjes. Het menu is afhankelijk van de oogst, dat wat er in de keuken komt.

Prijs menu:
4 gangen € 43,50 per persoon
5 gangen € 52,50 per persoon
drankarrangement uiteraard mogelijk

Er is ook een 3 gangen zomermenu voor € 36,--

 

 

Aanmelden:

Per mail via reserveren@nelschellekens.nl met vermelding van het aantal personen, het gewenste menu en speciale eetwensen. Na aanmelding wordt er contact opgenomen om het menu te bespreken.

Aanvang van Nels tafel:

zaterdag 18.30 uur

zondag 13.00 uur

________________________________________________________________________

In het 25-jarig bestaan van de Gulle Waard heeft chef-eigenaar Nel Schellekens haar naam gevestigd als kop tot kont chef en pit tot schil chef met als uitgangspunt 0% waste & 100% taste. Zij gebruikt daarbij liefst producten uit de Achterhoek. Na de sluiting van De Gulle Waard gaat Nel in volle galop verder met haar missie. Zij geeft haar kennis graag door, onder meer via:

* demo's en lezingen voor koks en consumenten

* (gast)lessen aan horecaopleidingen

* workshops voor consumenten en koks

* themadiners in de voormalige Gulle Waard of op locatie.

Voor meer info over demo's, lezingen, gastlessen etc. mail naar info@nelschellekens.nl

________________________________________________________________________

GiesZ

Geduld is een schone Zaak, afgekort GiesZ!!

Alles heeft zijn tijd nodig......tijd van groeien, tijd van rijpen, tijd van bereiden  én .... tijd om ervan te genieten!

Een kookstijl die wat meer geduld vraagt. GiesZ is een uniek kookconcept !