klik voor meer

Openingstijden

  

BEIDE KERSTDAGEN
GEOPEND
UISTLUITEND OP
RESERVATIE

KERSTMENU 2014

oktober t/m april

vrijdag vanaf 17.00

zaterdag vanaf 15.00

zondag vanaf 11.00 uur

Mei, juni en september

donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur

zaterdag 15.00 uur

zondag vanaf 11.00 uur

Juli & augustus

wo t/m zaterdag vanaf 15.00 uur

zondag vanf 11.00 uur

overige tijden voor

gezelschappen op reservatie

Menukaart:

zie

"weten over het eten"

en klik hier voor de

menu kaart

het

Groentenjournaal

ook dit jaar hebben we weer bijzondere groenten in de teeltplannen op genomen

deze week:

alle kleuren bieten,

witloof van de koude

grond,

keukenraapjes,

raapsteeltjes,

eigen zuurkool

gezouten bonen

bijzondere droogbonen

en veel meer

alles van

Achterhoekse grondl

Vers, verser verst?

wat wordt er nog meer aan leveranties in de keuken verwacht? Het krijtbord met Achterhoeks Aanbod en andere heerlijkheden.

 

Boontje

over de liefde voor België. Zie ook "Nen dikke merci aan" en "Wâblieft? Da's schoon gezeid"

en nog meer

à volonté....

 

 

Welgekomen op onze webstek!

Veel informatie onderverdeeld in bovenstaande pagina's. Hopelijk vindt u wat u zoekt.

Even bellen kan uiteraard ook: 0543 513133 of mailen post@gullewaard.nl

________________________________________________________________________

Gulle Waard: Puurste Restaurant van NL 2014!  

Heel erg blij, vereerd en ja ....... ook trots :-)!                             
Lees meer op de site van Horeca Entree                

en een leuk 1 minuut puur-restaurant-fimpje van Gulle Waard        


Kerst bij de Gulle Waard

Beide dagen zijn we geopend doch uitsluitend op reservatie

We hebben een kerstkeuzemenu waaruit u uw eigen menu kunt samenstellen.

In dit kerstkeuze-menu 2014 hebben we een aantal gerechten opgenomen waarmee we de laatste tijd in de landelijke pers en op TV zijn verschenen.

Koken met Nel zijn de kookfilmpjes die gelinkt zijn aan het programma Kluiven met Kleijs van Omroep Gelderland. Elke aflevering had een thema. Een aantal hiervan als gerecht opgenomen in deze kerstkeuze.

Ruig is n.a.v. de 10 weken serie Lessen in Lekkers in de Volkskrant. 10 weken lang staat er elke vrijdag een recept van Nel in de Volkskrant over het 5e kwartier, de verwerking van de minder courante delen. Een prachtige serie waar we geweldige reacties op krijgen.

Haantje kwam aan bod in een aflevering van de Wilde Keuken waarin Wouter Klootwijk liet zien hoe smakelijk een leghaantje is. Daarom een speciaal Kersthaantje op het menu.

Nostalgie. Ook daarvan een aantal gerechten op de kerstkaart. En natuurlijk wat Vlaams. Enfin kijkt u zelf maar:

Gulle Waard Kerstmenu 2014


Ambassadeur van de Achterhoekse Asperge 2014

lees meer op Achterhoeks Asperge Gilde

Nel Schellekens in Menu van Oranje op SBS6!

Het was geweldig leuk om mee te doen aan het kookprogramma 'Menu van Oranje'.
En ........ als winnaar van aflevering Regio Oost door naar de finale.
Uitzending gemist? Klik hier.


Gasterij de Gulle Waard....

Verscholen onder eeuwenoude, grote ruisende bomen, pal aan de verrassende

Slingebeek, net buiten het centrum, aan de rand van de buurtschap Woold, met het bos als kleurig decor…… palet in geur, kleur én smaak. Pal aan de deur 2 voormalige vakwerk watermolens, een eigen stuw en de waterkolk. Achter de beek een prachtig natuurgebied, het Buskersbos. 3 Landgoederen als buren: de Plekenpol, den Schooten en het

Vriezenhuus. Meer foto's op"omgeving".

GiesZ

Geduld is een schone Zaak, afgekort GiesZ!!

Alles heeft zijn tijd nodig......tijd van groeien, tijd van rijpen, tijd van bereiden  én .... tijd om ervan te genieten!

Een kookstijl die wat meer geduld vraagt. GiesZ is een nieuw, uniek kookconcept !!

GiesZ heeft een webwinkel zie www.giesz.nl     Ook te volgen op twitter.com/giesznl