klik voor meer

Openingstijden

oktober, november & december

vrijdag 17.00 uur

zaterdag 15.00 uur

zondag vanaf 11.00 uur

 

overige tijden voor

gezelschappen op reservatie

 Menukaart:

zie

"weten over het eten"

en klik hier voor de

menu kaart

het

Groentenjournaal

ook dit jaar hebben we weer bijzondere groenten in de teeltplannen op genomen

deze week:

alle kleuren bieten,

witloof van de koude

grond,

keukenraapjes,

raapsteeltjes,

eigen zuurkool

gezouten bonen

bijzondere droogbonen

en veel meer

alles van

Achterhoekse grondl

Vers, verser verst?

wat wordt er nog meer aan leveranties in de keuken verwacht? Het krijtbord met Achterhoeks Aanbod en andere heerlijkheden.

 

Boontje

over de liefde voor België. Zie ook "Nen dikke merci aan" en "Wâblieft? Da's schoon gezeid"

en nog meer

à volonté....

 

 

Welgekomen op onze webstek!

Veel informatie onderverdeeld in bovenstaande pagina's. Hopelijk vindt u wat u zoekt.

Even bellen kan uiteraard ook: 0543 513133 of mailen post@gullewaard.nl

Gulle Waard sluit eind december 2016

Nel Schellekens gaat in volle galop verder

Na 25 jaar sluiten we eind december 2016 de deuren.

Eigenaren Henk den Herder en Nel Schellekens willen op een andere locatie en op een minder arbeidsintensieve manier verder. Het paar denkt daarbij onder meer aan het geven van kookworkshops, productontwikkeling voor derden en het verder ontwikkelen van de bestaande lijn met regionale GiesZ-producten. Zij zoeken hiervoor samenwerkingsverbanden en een passende locatie.

Heel 2016 kunnen gasten als vanouds genieten van het gastheerschap van Henk en de kookkunsten van Nel en zullen er speciale (thema)menu’s worden gevoerd die voornamelijk via social media worden gecommuniceerd.

Klik hier voor het hele persbericht zoals is gepubliceerd 10 januari 2016

________________________________________________________________________

Gulle Waard: Puurste Restaurant van NL 2014  

Heel erg blij, vereerd en ja ....... ook trots :-)!                             
Lees meer op de site van Horeca Entree                

en een leuk 1 minuut puur-restaurant-fimpje van Gulle Waard        


Gasterij de Gulle Waard

Verscholen onder eeuwenoude, grote ruisende bomen, pal aan de verrassende

Slingebeek, net buiten het centrum, aan de rand van de buurtschap Woold, met het bos als kleurig decor…… palet in geur, kleur én smaak. Pal aan de deur 2 voormalige vakwerk watermolens, een eigen stuw en de waterkolk. Achter de beek een prachtig natuurgebied, het Buskersbos. 3 Landgoederen als buren: de Plekenpol, den Schooten en het

Vriezenhuus. Meer foto's op"omgeving".

GiesZ

Geduld is een schone Zaak, afgekort GiesZ!!

Alles heeft zijn tijd nodig......tijd van groeien, tijd van rijpen, tijd van bereiden  én .... tijd om ervan te genieten!

Een kookstijl die wat meer geduld vraagt. GiesZ is een nieuw, uniek kookconcept !!

GiesZ heeft een webwinkel zie www.giesz.nl     Ook te volgen op twitter.com/giesznl