klik voor meer

En verder nog:

Xaverius.be

ASG

Smaak.be

Saisonnier

Boullion.nl

vlam.be

 


Maar ook:

Tierenteyn mostaard

mijnfrietkot.be

 

En nog:

Natuurmonumenten

 

Nen dikken merci aan.... de links

oftewel met besten dank aan. Zoals gezegd; dâ ge bedankt zijt dâ witte!

Wie zijn er bedankt  en waarvoor?

........voor inspiratie, motivatie, prikkeling, ideeën, geluk, blijheid!! 


• Mijne grote favoriet:Geert van Hecke, de Brugse drie-sterrenchef, hij toont altijd dat respect voor producten van eigen bodem. In zijn keuken geen overdreven complexe creaties maar een continu streven naar een eerlijke kwalitatieve perfectie. En dat al vele jaren op 3 sterren Michelin niveau!!


Suske en Wiske,natuurlijk wiens avonturen mij al vanaf jongsaan boeien én inspireren om ene gerecht als bijv. den Dulle Griet te maken.


Het belgischkoningshuis.be.

  ....en niet alleen een inspiratiebron voor ons

   maar ook bijv. voor een fantastisch Vlaamse   

   illustrator en animatiefilmer Charel Cambré.

   Hij maakt de strip Albert & Co.... hoogst

   amusant...om u een kriek te lachen.